Afhalen op vrijdag- en zaterdagavond

Bestellen voor vrijdag- of zaterdagavond

U dient uw bestelling daags voor de afhaling (tenlaatste om 24u) aan ons door te geven. Indien uw bestelling later geplaatst wordt kunnen wij u niet meer garanderen dat uw bestelling kan aanvaard worden. Tijdens de afhaalmomenten kan u ons wel telefonisch bereiken en eventueel een lastminute bestelling plaatsen waarbij we samen kunnen bekijken wat er nog mogelijk is. U kan ons bereiken op het nummer 053/41.73.86 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17u00 - 17u30
17u30 - 18u00
18u00 - 18u30
18u30 - 19u00 (enkel op vrijdag)
 
Ik bevestig hierbij dat de gegevens die ik invulde correct en volledig zijn
 
 

Een vegan dessert?

Vandaag hebben we vegan chocolademousse in de aanbieding. Op is op!!


Zin in het karnavalgerecht van ons voorouders ... échte VLAAIEN? Ze zijn naar het originele Aalsterse recept van mijn overgrootmoeder, en wij maken ze nog steeds zoals het hoort!


Heeft U net uw bestelling aangevraagd? Dan is hierboven een bedankje verschenen en een ontvangstbevestiging. Is dit niet verschenen? Dan heeft u waarschijnlijk 1 van de verplichte velden niet correct ingevuld of aangevinkt. Uw bestelling is pas definitief nadat wij u op het door u ingegeven e-mailadres een bevestiging hebben gestuurd. De door u geplaatste bestelling is bindend en kan niet meer aangepast worden, u kan wel eventueel uw bestelling nog uitbreiden indien dit ook voor ons mogelijk in de keuken. Annulaties dienen tenlaatste daags voor de voorziene afhalen ingediend te worden.