Dagmenu en reserveren

Dagmenu

Wij presenteren U graag ... HET MENU van deze week.

Elke dag bieden wij u een dagvers menu aan met enkel de beste artisanale en biologische ingrediënten.

 

Heeft U hierover een vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Heeft U een bepaalde voedselintollerantie of -allergie? Dan passen wij heel graag voor U onze gerechten aan waar mogelijk.

Onze suggesties van woensdag 9 augustus tot zaterdag 13 augustus

Dinsdag


Kervelsoep


Pastasalade met gerookte zalm en tomaten uit de tuin


(Dit gerecht liever afhalen? Klik hier)

Woensdag


Paprikasoep


Luikse salade


(Dit gerecht liever afhalen? Klik hier)

Donderdag veggiedag


Tomatensoep


Salade van geitenkaas met geroosterde groenten


(Dit gerecht liever afhalen? Klik hier)

Vrijdag


Peterseliesoep


Bouillabaisse


(Dit gerecht liever afhalen? Klik hier)

Zaterdag

 

Sorry, vandaag zijn er niet.

Vanaf dinsdagochtend om 9u zijn we er terug.


(dit gerecht liever afhalen? Klik hier) 

Reserveren

 
 
 
 
 

OPGELET!  BELANGRIJKE OPMERKING BIJ RESERVATIES

Reservaties kan U bij ons plaatsen op 3 verschillende manieren nml. terplaatse in de zaak, telefonisch op het nummer 053/41.73.86 of via deze pagina.

Reservaties via andere kanalen op sociale media zoals Messenger worden niet aanvaard. Een reservatie-aanvraag per mail dient U minimaal 24u op voorhand aan ons door te sturen zodat wij voldoende tijd hebben om onze planning na te kijken en uw reservatie al dan niet te bevestigen. Uw reservatie is pas definitief nadat U van ons een bevestigingsmail ontving, aanvragen met fictieve persoonlijke gegevens worden standaard geweigerd. Bij reservaties voor speciale arrangementen (Flair, Two4One, ... ) dient U dit steeds te vermelden in uw bericht, zoniet komt uw reservatie te vervallen en kunt U niet genieten van het aangeboden voordeel. Alle velden in dit reservatieformulier dienen naar waarheid ingevuld te worden, zoniet stelt u zich eventueel bloot aan vervolging wegens misbruik van vertrouwen. M.b.t. inkomstenderving tengevolge van niet opdagen gelden volgende regels: Bij niet opdagen of niet tijdig (24u op voorhand) verwittigen dat u met minder personen aanwezig zal zijn, kan een reservatiekost van €30 p.p. gefactureerd worden. Bij niet opdagen of laatijdig verwittigen (minimaal 48u op voorhand) van ontbrekende personen wanneer een op maat gemaakt menu gereserveerd werd dan kan de afgesproken prijs die voorzien werd voor het menu (vermeerderd met €20 p.p. indien het menu geen bijkomende dranken voorzag) alsnog aangerekend worden. Betalingen kunnen uitsluitend contant of met de smartphone (applicatie van de bank of Payconic) voldaan worden. Alle betalingen dienen te worden voldaan voor het verlaten van de zaak. Deze regels moeten helaas bestaan omdat niet altijd iedereen ter goedertrouw is, maar vooralsnog hebben we nog steeds veel vertrouwen in onze medemens. Dank voor uw begrip.