Zorgverlening

Beste zorgverlener, welkom bij In de Maeltydt

Wij zijn ons heel erg bewust van de problemen en miserie waar jullie al maanden, maar ook op dit moment en de komende maanden waarschijnlijk, mee te maken krijgen.


Wij dragen als restaurant de (in)directe gevolgen van Covid-19 en het gedrag van velen die zich niet houden aan de richtlijnen buiten de restaurants waardoor anderen dan weer besmet worden.

Jullie zien echter de directe gevolgen van Covid-19 en dit heeft zonder twijfel een heel grote impact op jullie als persoon en jullie gezin.


Wij hebben heel veel bewondering voor jullie doorzettingsvermogen en de manier waarop jullie omgaan met de mentale, fysieke en ook sociale impact die de pandemie heeft.

Daarom willen wij graag de zorgverleners (in groot Aalst, Erpe-Mere, Lede) die de gevolgen dragen van deze pandemie, en dus ook veel overuren draaien, van onze kant tegemoet komen. Kan u omwille van het werk niet tijdens onze afhaalmomenten langskomen dan kan u ons dit laten weten door bij uw reservatie te vermelden in welk ziekenhuis, RVT, ... u op dat moment werkzaam bent en dan zoeken wij graag samen met u naar een oplossing (zoals bijvoorbeeld levering op het werk). Het enige wat we vragen is dat u wel een bewijs kan voorleggen van uw tewerkstelling in een zorgcentrum of kliniek. Dit moeten we helaas doen om misbruiken te voorkomen. (bij duidelijke misbruiken zijn wij helaas genoodzaakt om extra kosten aan te rekenen)


Hebben jullie dus zin om iets te bestellen, aarzel dan zeker niet om dat te doen en we zoeken samen naar een oplossing.