Biologisch, artisanaal en lokaal eethuis sinds 2007
Vaste menukaart

Waar wij voor staan?

 

 

Artisanale en biologische streekproducten zijn onze basis, aangevuld met top bioproducten uit de hele wereld

 

Biologisch, artisanaal en lokaal eethuis sinds 2007

Benieuwd naar onze vaste menukaart?

Biologisch, artisanaal en lokaal eethuis sinds 2007

Zoek niet langer en ...

Wij bieden elke dag een andere dagverse suggestie en lunch aan, maar daarnaast hebben wij uiteraard ook nog een vaste menukaart.

Wat kan U hierin zoal terugvinden?

 

Alle gerechten die in onze vaste kaart staan zijn uiteraard huisgemaakt, met de beste artisanale en biologische streekproducten.

Veganist, vegetariër, flexitariër of vleeseter ... iedereen is bij ons welkom en zal zeker en vast iets naar zijn gading vinden.

Hoe wij zo een ruime kaart kunnen aanbieden? Omdat wij creatief zijn met een relatief beperkt gamma aan basisgrondstoffen die we zowel in koude als warme gerechten gaan verwerken, en omdat we koken volgens de seizoenen. Ons aanbod gaat van verse dagsoep over broodjes naar pasta's, croque's, toasten en salades tot onze daglunch.

 

Wil je graag starten met een aperitiefje dan hebben wij een heel mooi aanbod van alcoholische dranken, maar we hebben ook enkele niet-alcoholische pareltjes in ons aanbod. Van gin-tonic gesproken ... bekijk zeker en vast ons gamma eens en sta eens stil bij de Aalsterse creaties van "Save The Queen" . Met een heerlijk aanbod van gin, rum en de "Save The Queen Elderflower" waarin telkens honing is verwerkt die gewonnen wordt uit bijenkasten die in de stad verspreid staan.

 

Naast onze huisgemaakte gerechten zijn wij ook bijzonder trots op het unieke en heel uitgebreide aanbod aan biologische frisdranken en topwijnen die wij aanbieden.

Onze wijnen zijn zelfs zo top dat enkele hiervan ook wel eens in sterrenrestaurants op tafel verschijnen. Misschien tijd om, aan een zeer democratische prijs, eens een flesje te kraken? 

Houd je het liever wat nuchter, dan bieden wij de keuze uit een resem van biologische frisdranken.

Of wat had je gedacht van de appelsappen uit onze eigen boomgaard?.

 

De maaltijd afsluiten kan U bij ons perfect doen met een heerlijk huisgemaakt dessert, een dampende tas Hoorens koffie of een zalige thee van Viva Sara.

Elke reden is goed om te komen genieten bij "In de Maeltydt"

 

Onze vaste kaart kan U hier downloaden of door op de knop bovenaan deze pagina te klikken