Biologisch, artisanaal en lokaal eethuis sinds 2007
Reserveren

Reserveren


JAARLIJKS VERLOF

13/07 tot en met 30/07

10/08 tot en met 17/08


Reserveren voor de dag zelf? Bel ons dan op het nummer 053/41.73.86 (vanaf 10u) online reservatie aanvragen kan tenlaatste de dag voorafgaand aan uw bezoek.

Lees ook onze voorwaarden onder dit aanvraagformulier.

 
 
 
 
 
 
 
Ik bevestig de juistheid van de door mij vermelde gegevens. Deze aanvraag verstuur ik minimaal daags voor de dag van de gewenste reservatie. Ik verklaar nota genomen te hebben van de voorwaarden vermeld op de reservatiepagina onder "Opgelet! Belangrijke opmerkingen en voorwaarden bij reservaties" op de website van In de Maeltydt.
 
 

OPGELET!  BELANGRIJKE OPMERKINGEN EN VOORWAARDEN BIJ RESERVATIES

Reservaties kan U bij ons plaatsen op 3 verschillende manieren nml. terplaatse in de zaak, telefonisch op het nummer 053/41.73.86 of via deze pagina.

Reservatie-aanvragen via andere kanalen op sociale media zoals Messenger worden niet behandeld.

Een reservatie-aanvraag per mail dient U minimaal 24u (of daags voor de gewenste datum) op voorhand aan ons door te sturen zodat wij voldoende tijd hebben om onze planning na te kijken en uw reservatie al dan niet te bevestigen.

Uw reservatie is pas definitief nadat U van ons een bevestigingsmail ontving, aanvragen met fictieve persoonlijke gegevens worden standaard geweigerd.

Bij reservaties voor speciale arrangementen of voordelen dient U dit steeds te vermelden in uw bericht, zoniet komt uw reservatie te vervallen en kunt U niet genieten van het aangeboden voordeel.

Alle velden in dit reservatieformulier dienen naar waarheid ingevuld te worden, zoniet stelt u zich eventueel bloot aan vervolging wegens misbruik van vertrouwen. Dit is eveneeens het geval bij frauduleuze of fictieve reservaties.

M.b.t. inkomstenderving tengevolge van niet opdagen gelden volgende regels: Bij niet opdagen of niet tijdig (24u op voorhand) verwittigen dat u met minder personen aanwezig zal zijn, kan een reservatiekost van €30 p.p. aangerekend worden. Bij niet opdagen of laattijdig verwittigen (minimaal 48u op voorhand) van ontbrekende personen wanneer een op maat gemaakt menu gereserveerd werd dan kan de afgesproken prijs die voorzien werd voor het menu (vermeerderd met €20 p.p. indien het menu geen bijkomende dranken voorzag) alsnog aangerekend worden.

Betalingen kunnen uitsluitend contant of met de smartphone (applicatie van de bank of Payconic) uitgevoerd worden en dienen terplaatse voldaan te worden voor het verlaten van de zaak. Wij hebben nog steeds heel veel vertrouwen in de mensheid maar deze regels moeten helaas bestaan omdat spijtig genoeg toch niet altijd iedereen ter goedertrouw is.


Dank voor uw begrip;


Joost en Marit